Najboljše vedeževalke v Sloveniji po izboru Merkaba.si

Objavljeno v: Uncategorized, Vedeževanje | 0

Najboljše vedeževalke v SlovenijiV tokratnem blogu vam predstavljam najboljše vedeževalke v Sloveniji.

.

Verjamem, da je v Sloveniji in še kje drugje veliko dobrih jasnovidcev, jasnovidk, vedeževalcev in vedeževalk, a jih osebno ne poznam. (1)

.

Poznam pa naše jasnovidke, ki sem jih povabila k sodelovanju izključno zato, ker so odlične in seveda sem pogledala v njihove astrološke karte, da sem videla, če lahko poleg vedeževanja predajo še tiste podporne energije, ki so meni smiselne, da jih človek dobi.

.

Najboljše vedeževalke v Sloveniji so tiste, od katerih greste polni energije in z usmeritvijo na svoje življenje. Če vas seveda zanima napredek v vašem lastnem življenju.

.

Kako do njih? Pokličite 090 77 85 ali izkoristite cenejši klic na stacionarno številko – ZAKUP MINUT.

.

.

Najboljše vedeževalke v Sloveniji po izboru Merkaba.si

.

.

Alja

.

 

Alja je odlična vedeževalka, ki vam preko ciganskih kart vidi v vaše ljubezensko področje.

.

Kje in kako boste srečali pravega / pravo?

.

Kaj vam bo prineslo novo leto? Vse to in še kaj lahko povprašate Aljo!

.

.

ClaraClara

.

Clara vam preko TAROT kart pomaga pri prehitrem tempu življenja najti bisere življenja, ki jih ne smete zamuditi.

.

Preko energijskih vibracij pridobi vse potrebne informacije, tudi o prostoru, okolici, partnerju in podpre vaše najboljše energije.

.

Njeni tarot uvidi vam pomagajo pri razumevanju sedanjosti, kar vam močno izboljša prihodnost in izbire, ki vam jih daje Življenje. (2)

.

.

Mateja CvetkoMateja

.

Mateja vam pomaga skozi vedeževanje in uvide pokazati vašo pravo naravo in če se želite osvoboditi starih vzorcev in doživeti svoje največje potenciale, potem pokličite njo.

,

Pomaga tudi pri poslovnih in službenih zadevah z natančnimi uvidi in preko ciganskih kart razloži tudi okoliščine, ki trenutno vladajo / so vladale in bodo vladale vaši situaciji.

.

S pomočjo naše Jasnovidnosti pa podpre vse projekte iz Svetlobnih mrež Blagostanja.

.

.

natašaNataša

.

Nataša ima odlične uvide jasnovidnosti in vam vedežuje tudi preko družinskih energij, zato jo lahko povprašate za svoje otroke, starše in partnerja z namenom, da se vam začne skupno bivanje izboljševati.

.

S svojimi močnimi energijami vam sočasno podpre dobre in prave poti ter vam preda nasvete, kaj lahko sami storite in kje se skrivajo tiste najpomembnejše blokade.

.

Z našo jasnovidnostjo vam ustvari zaščito za dom in družino ter vam pove, kje v vaši okolici se nahaja najboljša energijska podpora – Stebri Svetlobe in podpora Energijskih Bitij vašega kraja.

.

.

DragicaDragica

.

Dragica že vrsto let vedežuje in sočasno uporablja podporo angelov in vodnikov (3), ki vas vodijo preko najtežjih trenutkov z njeno pomočjo.

.

Pokličite jo, če nihate v dobrem počutju in si želite izboljšati spanje ter harmonizirati svoje odnose.

.

.

JanaJana

.

Jana vam pomaga pri življenjskih izbirah, ki se vam ponujajo.

.

Če ste kljub možnostim, ki se vam odpirajo v življenju, prestrašeni in nemirni, potem pokličite Jano, da vam preko jasnovidnosti in vedeževanja preveri vplive energij preteklosti in vas sistematično vodi na pravo pot.

.

.

MarjetkaMarjetka

.

Marjetka  prebere zapise v vaši duši, ki ste jih s seboj prinesli v sedanje življenje in njihov vpliv na življenje.

.

Preko vedeževanja s ciganskimi kartami dobi jasne uvide glede partnerstva in odnosov.

.

.

MilenaMilena

.

Milena  je specializirana za prejšnja življenja in vplive vaše karme na vaše sedanje življenje, ki imajo zelo pomemben tudi vpliv na prihodnost.

.

MojcaMojca

.

Mojca vam s pomočjo vedeževanja s tarot kartami pomaga, da lažje ustvarjate svoje življenje, svojo usodo, ter bolj zavestno vplivate na potek dogodkov.

.

Po vaši individualni energiji bo našla prave ključe za vaše potrebne spremembe ter vam točno napovedala, kam in kako se odpreti za življenje.

.

.

.

Katerega vedeževalca torej izbrati?

.

.

Zgoraj sem vam predstavila najboljše vedeževalke v Sloveniji po lastnem izboru. Izberite tistega oziroma tisto vedeževalko, ki vas v tem trenutku najbolj “pritegne”.

.

Na ta način boste dobili najbolj aktualne uvide in podporo za življenje preko vedeževanja in razjasnitve določenih vidikov na problematične situacije.

.

.

Bi si želeli postati sam svoj vedeževalec?

.

Razmišljamo o tem, da bi pričeli s tedensko mini vedeževalsko »gratis« šolo. Če vas zanima, javite na mail: info@merkaba.si in če bo dovolj zanimanja, pričnemo že kar prihodnji teden.

.

Sami pa so lahko vedežujete tudi z uporabo Žepne šlogarce, ki vam poda odgovore na vsa vaša vprašanja. Potrebujete samo pametni android mobilni telefon. Srečno!

.

The following two tabs change content below.

Andreja Novak

Poslovna in energijska raziskovalka za energijsko zdravljenje domov, predavateljica, mentorica in vodja energijskih delavnic. Knjiga, ki govori o njej, nosi naslov Reci življenju Ja. Njena osebna spletna stran: www.andrejanovak.si