Vam vedeževanje iz kart lahko spremeni usodo?

Objavljeno v: Uncategorized, Vedeževanje | 0

Odgovorov na vprašanje ali vam vedeževanje iz kart lahko spremeni usodo je vsaj toliko, kot je različnih pojmovanj, kaj usoda sploh je.

 

.vedeževanje iz kart

.

Usoda in vedeževanje

.

.

Usodo lahko razumete tudi kot namen oziroma nalogo, ki je vam in vsakemu posamezniku določena za to življenje. Pri tem je ta naloga določena z vidika vaše Duše zato, da skozi to fizično življenje pridete do določenih spoznanj, pocelite svoje ranjene dele in pridobite določene izkušnje. (1)

.

vedeževanje po telefonuIn pri tem vam vedeževanje iz kart lahko pomaga na način, da vam osvetli področja, ki so za vas v tem življenju nasploh ali pa v določenem obdobju še posebej pomembna. Je to partnerstvo, poklicna pot, odkrivanje samega sebe skozi odnose z drugimi, ustvarjalnost, otroci,…?

.

In ko veste, katero je tisto področje, kjer vaša Duša pridobiva določene izkušnje, spoznanja in celi svoje rane, boste lahko bolje razumeli samega sebe. Ter se hkrati tudi bolj zavedali, zakaj vam Življenje nenehno ponuja določene situacije.

.

Lahko rečete tudi, da boste bolje razumeli poslanstvo, ki vam je bilo z vidika vaše Duše določeno za to življenje. Torej boste bolje razumeli nalogo oziroma življenjski cilj, ki je z vidika vašega Višjega Jaza pravzaprav edini smiseln.

.

Kako pa boste prišli do tega oziroma kakšno pot do cilja bo vaša osebnost izbrala, pa je odvisno od vas samih in vaših odločitev. Kajti ne glede na to, da je usoda določena vnaprej, imate znotraj tega svobodno voljo. In prav zaradi svobodne volje se lahko v čisto vsaki situaciji svobodno odločate. Vedno imate na voljo vsaj dve temeljni izbiri:

.

  • ali se boste odločili za delovanje iz Ljubezni ali
  • delovanje iz strahu. (2)

.

In ko delujete iz Ljubezni, ste hkrati odprti tudi za sprejemanje neskončne podpore, ki jo ima v vsakem trenutku za vas vaša Duša.

.

Ko pa delujete in se odločate iz strahu, pa se s tem zapirate tudi za podporo vaše Duše. In pri tem ni pomembno, ali gre za strah, da bi bili spet ranjeni in prizadeti, ali da vas ljudje ne bi imeli več radi, ali za strah, da bi izgubili službo, strah pred neznanim,… Kadarkoli se odločate na podlagi strahu, se odmikate od svoje prave narave in od podpore, ki jo nosi vaša Duša za vas.

.

.

Kako vam vedeževanje iz kart lahko pomaga razumeti vašo preteklost in se odpreti za podporo Duše?

.

.

Ko izbirate med delovanjem iz ljubezni in delovanjem na osnovi strahu, se pogosto ne zavedate, da vas lahko vodijo nezavedni vzorci in načini razmišljanja. (3)  Pogosto se zgodi, da niti sami ne razumete, zakaj v določeni situaciji vedno reagirate na enak način.

.

vedeževanje ljubezenNa primer, lahko da si iskreno želite parterja, a se ob vsaki priložnosti za srečanje umaknete, skrijete sami vase. Ali pa vam je nekdo všeč, a se v trenutku, ko začutite srčno bližino med vama, vedno znova zavedno ali ne zavedeno umaknete korak nazaj. Zaprete vrata svojega srca, čeprav si resnično želite, da bi si bili s to osebo blizu.

.

In tukaj vam vedeževanje iz kart lahko pomaga na način, da vam osvetli področja in življenjske izkušnje, ki so v preteklosti bistveno vplivala na vas. In vam s tem pomaga razumeti tudi, kaj so vzroki vaših strahov, ki vas na zavedni ali nezavedni ravni vodjo pri odločanju.

.

In ko to ozavestite, lahko bolj svobodno sledite poti svoje Duše. Vendar to ne pomeni, da vas nikoli več ne bo ničesar strah, temveč da se boste lahko kljub morebitnemu strahu, ki ga boste čutili, zavestno odločili za delovanje iz Ljubezni. In se s tem odpirali svoji Duši, Višjemu Jazu.

.

.

Kaj vam lahko prinese vedeževanje iz kart?

.

.

V prvi vrsti naj bi vam vedeževanje iz kart odstrlo tančice, ki vam prikrivajo realen pogled na določeno situacijo ali razmerje. Tako boste lahko po eni strani bolje razumeli vašo preteklost in izkušnje, ki ste jih preživeli, po drugi strani pa lažje videli in prepoznali in izkoristili priložnosti, ki vam jih ponuja Življenje.

.

Za vedeževanje iz kart lahko za pomoč prosite za to usposobljene osebe.

.

.

V karte pa si lahko pogledate tudi sami!

.

.

brezplačno vedeževanjeEna izmed dveh možnosti, ki vam jih toplo priporočam, so Osho Zen Tarot karte, ki jih lahko dobite v vseh boljših knjigarnah, v elektronski obliki pa so dostopne tudi tukaj.

.

Za vsakodnevno uporabo pa si na svoj telefon lahko naložite odlično aplikacijo Žepna šlogarca, ki jo lahko uporabljate tako za vpogled v določeno razmerje ali situacijo kot za dnevni navdih, meditacijo. Vsak lahko namreč koristite eno brezplačno “šloganje” in pogledate karto dneva.

.

Dobro je, da se pred pogledom v karte (tako fizične kot virtualne) umirite, poravnate svojo držo ter začutite svoj osrednji energijski kanal (ki poteka vzdolž hrbtenice) in prostor nad glavo. Nato se uglasite (dovolj je že iskrena namera) na energije svoje Duše, Višjega jaza.

.

Iz tega čistega energijskega prostora v mislih zastavite vprašanje, temo, ki vas zanima. Ko iz kart dobite odgovor, poizkusite začutiti tudi energijsko podporo, ki se je aktivirala hkrati s prejetim odgovorom. Aktivacija energijske podpore iz vaših najvišjih, najčistejših energij preverjeno drži pri uporabi kart Žepne šlogarce in Osho zen tarot.

.

Želim vam da bi (tudi če vam pri tem pomaga vedeževanje iz kart) prepoznali vzorce preteklosti, se jih osvobodili in se odprli sprejemanju podpore Duše. Ter predvsem, da bi z odprtim srcem sledili poti svoje Duše.

.

 

 

The following two tabs change content below.

Milena Maze

Energijska terapevtka, posebej specializirana za IST terapije (regresija), ScalarPrana zdravljenje in jasnovidno svetovanje.